Ja, ik wil mijn eigen Just Dance event!

Just Dance toernooi op locatie

Just Dance is al jaren een grote hit en marktleider in de dans en beweeg games. Wij merken dat Just Dance een perfect spel is voor meiden die graag dansen.

Mars Game Events heeft de opkomst en populariteit van dit spel van dichtbij meegemaakt, vanaf heden is het dan ook mogelijk om een Just Dance event te boeken bij ons. Dit kan ook in combinatie met een Fortnite of FIFA event. 

Voor meer informatie kunt u een email sturen naar info@marsgameevents.nl Wij sturen u graag een uitleg die afgestemd is op uw wensen. Tot slot hebben wij bekers voor de nummers 1,2 en 3.

Door heel Nederland

Speel op onze Playstations

Perfect als kinderfeestje

Maak kans op een beker!

kinderfeestje

Op zoek naar een uniek kinderfeestje? Wat is er nou leuker dan een Just Dance verjaardags feestje? Wij verzorgen door heel Nederland en België Just Dance feestjes. De kinderen zullen hier nog lang over napraten.

Het Just Dance toernooi op onze locatie georganiseerd door Mars Game Events was een groot succes. De kinderen vragen bijna dagelijks wanneer de volgende is!

Bart Plaizier - De Loods, Ridderkerk

Over Mars Game Events

Mars Game Events is een bedrijf dat zich richt op het organiseren van FIFA, Just Dance & Battle Royal (Fortnite & Apex Legends) toernooien op de Playstation 4 door heel Nederland bij voetbalclubs, bedrijven en overige instellingen. Ons doel is om gezellige game toernooien te organiseren waar groepen nog lang aan terug denken, wat is er leuker dan samen met leeftijdsgenoten FIFA, Just Dance, Apex Legends of Fortnite te spelen? Het is mogelijk om Mars Game Events in te huren voor privé events, bijvoorbeeld bij uw jeugdvereniging of voetbalclub. Daarnaast organiseren wij ook graag een toernooi bij uw instelling of bedrijf. Ook is het mogelijk om ons in te huren voor kinderfeestjes, zoals verjaardagen. 

Anneke van der Ent:

Aan te raden! Net terug van een Fortnite feestje met 15 kinderen. Super georganiseerd en een zeer tevreden jarige. Dank je wel Marcel, voor het in toom houden van de 15 stuiterballen.

OSM 75 - Jurgen Koopmans:

Voor onze vereniging OSM '75 heeft Mars Game Events een Fifa avond georganiseerd en dit was prima verzorgd. Mooi toernooi gezien!

De Feijenoorder - Dez Veth:

Namens FSV De Feijenoorder heb ik Mars Game Events ingehuurd, nu al 2 keer en volgend jaar weer. Alles loopt makkelijk en de gehele organisatie wordt uit handen genomen, we hoeven zelf alleen nog maar reclame te maken. Top partij om mee te werken.

Contact

Neem contact met ons op!
Locatie: Hendrik-Ido-Ambacht
Tel: 06-83984126
E-mail: info@marsgameevents.nl

Kvk: 55802648
BTW: NL126328985B01
IBAN: NL35 INGB 0007 2600 34

Privacy Policy:

Stel een vraag